Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

Dobrý blog. Ukazuje na produkt medií.Je jím občan, který je nevychovaný již z rodiny. Nemá téměř žádné návyky elementární slušnosti k nejbližším osobám /rodičům, sourozencům a prarodičům/. Špatnou výchovou - lépe nevýchovou, nemá žádné zakotvení, nemá pevné body pro budoucí život.

Toto je výborný materiál pro snadnou manipulaci s tímto nešťastníkem. Napřed to jsou party a gengy mládeže, kde vládnou "silní" jedinci na živočišném principu.

Daleko větší úspěch mají manipulátoři z oblastí medií, protože jsou na tuto činnost připravenější než běžní občané. Jistý vliv mají i t.zv. občanské iniciativy, nabízejicí jenoduchá řešení snadno a rychle dosažitelná / asi není ani nutné uvádět příklady/.

I když problém nabízí i jiné pohledy, faktem je, že bloudící ovce je snadné nahnat do stáda, když se jim ukáže a dopodrobna vykreslí nepřítel.

Již delší dobu je naprosto jasné, že hlavní vliv ve společnosti mají media. Vládne MEDIOKRACIE. Má pod palcem život ve společnosti./viz poslední volby/

4 1
možnosti
PV

Média mají nejen vliv, ale určují i "o čem se bude tento týden mluvit" (Moravec) a na základě mediálních výkřiků se svolávají mimořádné schůze které vůbec nic neřeší a slouží jen k zviditelnění poslanců, aby ukázali jakou mají starost o voliče.

3 2
možnosti
RH

Teď ti Václavíku média vadí, ale když kydala špínu na Paroubka a oslavovali vajíčkové  "hrdiny", tak si hýkal nadšením. Rv

1 1
možnosti
VR

V95á18c31l61a74v 84R81o70d

14. 2. 2013 17:30

Koukám Rudlíku, že jste od Havránka zavandroval a začal hýkat u Václavíka!:-/Rv

1 0
možnosti
Foto

Akce vyvolává reakci. Berte zaujatost médií jako přiležitost zformulovat si vlastní názor. A vítězství Zemana ve volbách je o to cennější, že ukazuje, že je  to možné. Jinak řečeno, okovy kapitálu jsou nalomeny. Ukázalo, že panství kapitálu má své hranice. I tuto pevnost lze dobýt. A dobít.

3 2
možnosti
VR

V65á63c25l36a53v 66R22o68d

14. 2. 2013 17:38

Pane Jiří myslíte, že to je další výstřel z Aurory a nebo za pravdu dostává Marx?:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 371
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1987x
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se učí sedět a držet hubu.
Large Visitor Globe