Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Y.N

1. 5. 2012 1:04
Aha tak většina obyvatel jsou blbci

Rv jste si při sobotní demonstraci upustil do gatí?

A ty  odhady oblíbenosti v roce 2005 jsou jen výplodem médií, většina nijak nespokojena nebyla...to jen média vypouštěla bludy. Dnes se všichni diví jak toho Paroubka nenáviděli, že vlastně neví ani proč.

Raději se zabývejte Janouškem( nějak podezřele přibylo útoků na mladé lidi prý jen Romy), Jančíkem a spol. Kalousek taky nebude čistý......

1 0
možnosti

Y.N

1. 5. 2012 1:09
Re: Klaus utekl z Rýmařova

Proč to v médiích není?http://www.blisty.cz/art/63226.html   http://www.youtube.com/watch?v=RXcwb9If3gY

0 0
možnosti

modrénebe

30. 4. 2012 15:06
Ta fotografie

by měla dostat cenu, Tak, oduševnělý výraz soudruha odboráře mluví velmi silně, ale škoda, že má jenom dvě zlatá vajíčka.

0 0
možnosti

jan jakubech

30. 4. 2012 14:43
Všichni si utáhneme opasky a bude nám lépe,

což je daleko větší blud, než uvěřit pečeným holubům.

neustálé papouškování o tom, jak si všichni musíme snížit životní úroveň, začít pořádně makat a zprivatizovat zbytek státu je bludem a žádný pokles dluhů nezaručil, právě naopak - dluhy rostou úměrně se sociálním napětím. pády vlád snažící se o politiku založenou na takovém bludu jsou pouze logickým důsledkem.

strašením odboráři, socany, komunisty, dluhem, ani omýláním jak se máme dobře a kdo jak se měl za komunistů hůře, nelze zakrýt fakt, že současná vláda je prostě špatná a vede zemi do řecka zkratkou.

a k tomu samozřejmě přidejme věci jako korupční kauzy, věčná tragikomická představení vládních krizí, či prachsprosté lhaní ministrů.

3 0
možnosti

zajicek8

1. 5. 2012 10:14
Re: Všichni si utáhneme opasky a bude nám lépe,

Ta Vaše představa, že se máme mít všichni dobře, tedy stejně dobře, bez ohledu na to, zda jsme si každý jednotlivě schopen na své dobře vydělat. I sociálně nepřizpůsobivý chce bydlet v 3 + 1, i když si sám nevydělá ani na garsonkku - tu mu má zajistit ten sociální stát.. Zato ti sociálně přizpůsobiví makaj, platí si pronájem 6 000 za tu garsonku, kde bydlí ve třech, a ještě si šetří na budoucí bydlení. Tak Ti si utáhnou opasek, aby Ti co v životě nesáhli na práci měli odpovídající bydlení. 

Jediné, co vláda může udělat, a v budoucnu to udělá ať pravá nebo levá, protože nebude východisko: - zruší dotace nejrůznějším "nevýdělečným" a "veřejně-prospěšným" organizacím, začne po svých organizacích požadovat 10% snížení nákladů atd, a začne rušit nejrůznější příspěvky ať jednorázovou podporu na oblečení či ošacení nebo příspěvek na auto desetitisícům invalidů.

1 0
možnosti

komunista = Čikatilo

30. 4. 2012 14:15
Odborům nejde o svržení vlády, ale o podzimní volby

Nemyslící oranžová, zelená, černá a rudá  lůza byla už nekolik dní před demonstrací infikována soudruhy odboráři. Číslovka 100 000 se nejenom dobře pamatuje, ale pro následnou levičáckou propagandu je dokonce absolutně nezbytná.  Minimálně několik týdnů teď budeme slýchávat papouškování tohoto čísla ve všech možných informačních kanálech. Že to představuje jen zanedbatelné procento voličské základny toho státu už nikoho nezajímá. Účel světí prostředky. Nesporný fakt, že skutečná účast na tom sobotním nenávistném řvaní byla maximálně  45 - 50 000 zmanipulovaných křiklounů,  je pro ty nešťasníky  s inteligencí Slávka Popelky nepochopitelný a zdrcující argument.

Ve skutečnosti celý ten cirkus je mediální masírka na podzimní volby. Státní médium ČT24 a pořad Události a komentáře na ČRo 6 intenzivně pracují na zvýrazění odborů a ČSSD. Pravidelné komentáře Pehe a spol.  jsou toho jasným důkazem ! 

---

Motto: Nejdůležitější je SVOBODA jednotlivce ! Kolektivismus je naším největším prokletím.

2 0
možnosti

jan jakubech

30. 4. 2012 14:50
Re: Odborům nejde o svržení vlády, ale o podzimní volby

v momentě, kdy se proti vládě vládě bouří zaměstnavatelé, podnikatelé, vysokoškolští pedagogové i studenti, starostové, ti kteří vládní strany volili i například šéfové úřadů je hýkání o rudé lůze a kolektivistech zcela mimo mísu.

1 0
možnosti

digitaaalek

30. 4. 2012 13:32
Soucasna vlada nici ceskou ekonomiku

Kalousek mel hodne jednoduchy plan jak dostat finance znovu pod kontrolu : zafixovat vydaje, drzet je tedy na uzde a cekat a cekat a cekat na hospodarsky rust a tim lepsi vyber dani. Jenze co cert nechtel, ekonomika se placa kolem 0, rust se neocekava ba naopak mluvi se, ze cela ekonomika EU zamrzne na celou dekadu.

Jen si to predstavte, 10 let po -150mld. a jsme s dluhem na cca 3 bilionech korun. ;-D

Tu se Kalous zamyslel, a zacal drtit obyvatelstvo vyssim zdanenim, od mezd, pres spotrebni dane az po DPH. Pravdepodobne si neuvedomuje, ze to snizuje koupeschopnost obyvatelstva, zhorsuji se trzby firmam, propousti se, horsi vyber dani.

0 0
možnosti

digitaaalek

30. 4. 2012 13:33
Re: Soucasna vlada nici ceskou ekonomiku

A to nemluvim o tom, jak spotreba ceskych domacnosti zacina prispivat do ekonomik okolnich statu. R^

0 0
možnosti

Livrak ll

30. 4. 2012 13:07
Karma

Skvěle a moudře napsáno. R^R^R^

4 0
možnosti

ladhela

30. 4. 2012 13:27
Re: Karma

tak tak R^

0 0
možnosti

jarno3

30. 4. 2012 12:41
Myslím autore,

že ve vaše případě by snad bylo lepší, kdybyste opravdu raději seděl a mlčel. Nebo když už něco vyplodíte, pak aby to mělo hlavu a patu. Pánům politikům je totiž zcela jedno, zda prohrají volby a vůči popularitě jsou jaksi imunní. Tedy ne že by jim to nelichotilo, ale jinak je jim to zcela jedno. Z ní žádný prospěch nemají. A po prohraných volbách půjdou do opozice a budou mít stejné prebendy jako dosud. Když už se navážíte do odborů- kdepak jste slyšel, že je jejich cílem zničení ekonomiky? Schválně nám prozraďte to sladké tajemství, za jak dlouho se dá "ustávkovat" ekonomika země? Ani tak mizerná ekonomika jako řecká, se , jak vidíte dnes a denně, ještě neustávkovala. O Španělsku nebo takové Francii nemluvě. Takže příště raději víc přemýšlejte. Odborářské bubáky, strrašení Řeckem a komanči už vyšly z módy.

4 0
možnosti

pk08

30. 4. 2012 13:11
Re: Myslím autore,

že vy jste odborář??a placený??

1 0
možnosti

stařec bez moře

30. 4. 2012 12:38
Lidem jako božím hovádkům

záleží jen na plnosti koryta. Nevadí jim, že sedlák chlastá místo aby rolničil a jídlo jim do koryta kupuje na dluh. Lid bučí, jak je v korytu o málo míň, než si zvyknul a chce přidat. Měl by se spíš utrhnout od žlabu, sedláka nabrat do rohy a vynést z usedlosti.

2 0
možnosti

neznámý pachatel

30. 4. 2012 12:54
Re: Lidem jako božím hovádkům

Fajn, tak ještě dnes toho sedláka vyneseme z usedlosti a pro jistotu ho pověsíme na nejbižším vhodném stromě. A máte vymyšleno, co budeme dělat zítra?

0 0
možnosti

Ottis300

30. 4. 2012 12:21
Souhlas a karma

R^

6 0
možnosti
  • Počet článků 371
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1987x
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se učí sedět a držet hubu.
Large Visitor Globe