Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gašpo_3

24. 4. 2012 13:47
Nemáte pravdu

pretože na princípe korupcie a klientelizmu funguje samotná podstata politických strán.

Keby vznikla silná jednofarebná vláda, odpadlo by síce kupčenie s partnermi, o to viacej by sa ale rozbehlo prihrávanie štátnych peňazí do partajnej kasy cez sponzorov.

Máte to "prašť jako uhoď".:-P

0 0
možnosti
VH

Stará kára

24. 4. 2012 13:23
Nevím, zda jednobarevná vláda by fungovala jinak

Snad jedině program by zůstal tochu kozistentní (trochu - protože nikdy nelze splnit vše, co se slibuje).   Stejným způsoberm, jako se dnas uplácí koaliční partneři (všichni navzájem), museli by se uplácet (a upláceli) vlastní poslanci.

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

24. 4. 2012 13:00
jde se na to blbě

ze zkušenosti víme, že když se něco nařídí tak to vždycky skřípe a čím ten příkaz je blbější tím větší odpor k jeho plnění vzniká. Korupci je třeba nařídit a tvrdě vymáhat. Pak se snad úplně vymýtí a bude pokoj.

 PS asi si to nechám patentovat.

0 0
možnosti
JVK

krejci

24. 4. 2012 12:52
Korupce byla, je a bude

Myslím si, že v tzv. reálném socialismu bujela mnohem více, ale mnoho se o ní nepsalo. Když už se o ní něco napsalo, tak to byly pouze malé ryby. Pokud se objevilo něco na vyššího bafuňáře, tak jen tehdy když si to přál ještě větší bafuňář, aby se zbavil konkurenta na funkci. Dnes pořebují naši invetigativní šmokové co největší odbyt pro své plátky, nebo sledovanost a tak si v řadě případů i vymýšlejí nepravdivé kauzy, které když se ukáží jako nepravdivé opět označí za zkorumpované. Proto nevěřím mediím ani slovo. Dávám Vám karmu a R^R^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 371
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1987x
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se učí sedět a držet hubu.
Large Visitor Globe